Waxen in Rotterdam voor een zijdezachte huid

Wilt u ook genieten van een zachte en haarloze huid? Voor waxen in Rotterdam bent u bij Vitória’s Avenue aan het juiste adres. Onze wax specialisten staan voor u klaar om u een stralende huid te geven. Met de nieuwste technieken en de beste waxproducten is ongewenst haar verleden tijd. Zo kunt u bij ons terecht voor gladde oksels, een bikiniproof schaamstreek of zijdezachte benen. Niet alleen voor waxen in Rotterdam, maar ook voor andere schoonheidsbehandelingen kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld verleidelijke wimpers of verzorgde nagels? Ook daarmee helpen we u graag verder. Ons team van vriendelijke specialisten heet u graag welkom bij onze uitgebreide beautysalon in Rotterdam.

Op professionele wijze waxen in Rotterdam

Wij weten wel raad met overtollige haargroei. Wellicht scheert u al regelmatig op de plekken waar u liever geen haar wilt, maar bent u op zoek naar een langdurige manier om een zijdezachte huid te hebben. Scheren moet elke paar dagen bijgehouden worden, terwijl u na het waxen in Rotterdam wekenlang vrij van haartjes bent. Ideaal voor op vakantie, of als u gewoon dagelijks een zijdezachte huid wilt. Na de behandeling hoeft u zich geen zorgen te maken om een geïrriteerde huid. Onze wax gaat namelijk goed samen met ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid. Hierdoor groeien nieuwe haartjes uiteindelijk weer zacht terug, in tegenstelling tot de harde stoppels na het scheren. Dit gebeurt meestal na enkele weken.

Waxen Rotterdam

Schoonheidsbehandeling voor een stralende look

Onze huid krijgt tijdens ons drukke leven heel wat te verduren. Slaapgebrek, stress en ouderdom dragen bij aan een onzuivere huid. Heeft u vlekjes, acne of rimpels waardoor u minder goed in uw vel zit? Met een goede gezichtsreiniging en -behandeling krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Zorg bijvoorbeeld voor een verpletterende indruk met onze wimperextensions in Rotterdam. Hierbij worden de extensions haar voor haar op de eigen wimpers bevestigd, voor een super natuurlijk resultaat. Zo staat u iedere dag op met perfect gekrulde wimpers waarmee u zonder problemen kunt douchen en zwemmen. Wilt u ook uw wenkbrauwen epileren in Rotterdam? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze manier worden uw wimpers omlijst met goedgevormde en verzorgde wenkbrauwen, tevens voor een frisse oogopslag.

Dé beautysalon in Rotterdam voor al uw schoonheidswensen

Bij Vitória’s Avenue maken we al uw schoonheidswensen werkelijkheid. We zijn gespecialiseerd in waxen in Rotterdam, maar hebben nog zóveel meer te bieden. In onze beautysalon hangt een ongedwongen en vriendelijke sfeer, waardoor u zich direct thuis voelt. Laat u heerlijk in de watten leggen met een schoonheidsbehandeling naar keuze, zodat u met een goed gevoel de deur uit loopt. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om stralend voor de dag te komen. 

Menu